foradia mediambient

Alcoy Roller Derby prepara el començ de temporada 

• L’equip Alcoy Roller Derby prepara el seu primer partit internacional el proper 21 de novembre i el seu calendari de partits i esdeveniments per a la present temporada • La temporada comença el dia 26 d’octubre contra el Murcia Roller • Disposaran d’un stand Fireta del 9 d’Octubre on estaran venent merchandising

alcoy roller derbi a

Alcoy Roller Derby./ lesmuntanyes.com

L’Alcoy Roller Derby comença la temporada 2015-2016 amb vàries cites dins i fora de la pista. El primer esdeveniment al que acudiran, com ham fet els darrers dos anys, serà a la Fireta del 9 d’Octubre. Allí disposaran d’un stand durant els dies 9, 10 i 11 on estaran venent merchandising de l’equip per poder cobrir part de les despeses que tenen durant l’any i, a més a més, oferir informació sobre l’esport a tot aquell interessat, especialment el dia 9 a les 21 hores, moment en el que es projectarà el documental sobre el Roller Derby a Espanya.

La temporada esportiva, comença el dia 26 d’octubre amb un primer encontre contra Murcia Roller Derby, equip contra el que ja van jugar la temporada 2013 – 2014.

I seguidament, el 7 de novembre ens desplaçaran fins a València per a jugar contra l’equip local Rayo Dockers. L’equip valencià també és conegut, i han disputat alguns encontres amb assiduïtat. El partit de tornada es disputarà a Alcoi el 16 de desembre.

El proper 21 de novembre a Alcoi, al Pabelló B del Poliesportiu Francisco Laporta a les 17:30h.tindrem un partit molt especial per a nosaltres per dos raons: serà el primer partit internacional que l’Alcoy Roller Derby dispute i, a més, es jugarà en honor d’una jugadora i amiga que va faltar el 16 de juny de 2014″.

Becky Jukes (UK), una apassionada del roller derby que jugava als equips Plymotuh City Roller Girls (UK) i al Cornwall Roller Derby (UK) i que en diferents ocasions va viatjar fins a Alcoi “per ensenyar-nos i contar-nos la seua experiència”. Malauradament, Becky ens va deixar i ara, les jugadores d’Alcoi i Tamar Bridges l’equip de Plymouth junt a l’equip Cornwall, volem rendir-li homenatge amb aquest partit amistós

alcoy roller derby

I per a l’any 2016 estan preparant-se més partits contra Barcelona Roller Derby B i contra Harpies Roller Derby Milano (Milan, Itàlia) entre altres. També destacar que els partits d’esta temporada, tant els disputats contra equips nacionals e internacionals seran partits amistosos, o com es diuen al roller derby, ‘scrimmages’.

 

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *