foradia subscriutegrat

Germanor entre el TAPIS de Muro i Cocentaina a la Casa Alonso

El passat 10 d'octubre 2015 es va celebrar el día Mundial de la Salut Mental amb un esmorzar de germanor • El TAPIS és un taller de prevenció i inserción social dels pobres al voltant de les comarques

visita Casa Alonso muro

El Dia Mundial de la Salut Mental es va celebrar el dissabte passat 10 d’octubre 2015 a “La Casa Alonso” de Muro, per aquest motiu el TAPIS van fer un esmorzar de germanor amb els integrants de Cocentaina i Muro.

El TAPIS és un taller de prevenció i inserción social, per a persones que pateixen alguna malaltia mental crónica. Entre els objetius està la rehabilitació i acompanyar a les persones amb una malalatia mental a recuperar o adquirir les capacitats i habilitats necessaries per poder desenvolupar-se en les diferents funcions socials com el viure, treballar i relacionar-se.

El perfil dels usuaris son persones que patixen una malaltia mental, estan en tractament en la Unitat de Salut Mental o han sigut derivades desde l’Equip Base de Seveis Socials dels pobles que pertanyen a La Mancomunitat de Serveis Socials Mariola com Agres, Alfafara, Alqueria, Gaianes i Muro amb l´horari de dilluns a divendres al Centre Social Matzem.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *