foradia subscriutegrat

Jordi Raül Verdú conta una rondalla a Cocentaina

• 'L'abarder de Cocentaina' forma part de la col·lecció de les primeres rondalles d'Enric Valor adaptades per l'autor • La lectura tindrà lloc el dijous 15 d'octubre a les 18h. en la Biblioteca de la ciutat comtal • En la rondalla els animals parlen amb dimonis, bruixes i prínceps desmemoriats

invit rondalles Cocentaina3L’autor alcoià, Jordi Raül Verdú, segueix difonent la col·lecció de rondalles adaptades d’Enric Valor.

‘L’abarder de Cocentaina’ és una història de bruixes molt relacionada amb la ciutat comtal. Verdú ha triat aquest escenari per donar a conéixer com a bon conta-contes esta rondalla en la qual els animals parlen amb dimonis, bruixes i prínceps desmemoriats.

Les altres noves adaptacions són  “Història d’un mig pollastre”, I queixalets també!“ / “El dimoni fumador” , “El príncep desmemoriat”.

Les primeres rondalles d’Enric Valor adaptades per Verdú estan acompanyats per il·lustracions que són obra d Esperança Martínez. L’acte tindrà lloc el dijous 15 d’octubre a les 18h. a la Biblioteca Pública Municipal Pare Arques de Cocentaina.

 

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *