foradia subscriutegrat

Contra la violència de gènere

• Alcoi se suma al recolzament contra la violència masclista per a que siga considerada una qüestió d'Estat • La marxa convocada el dissabte a Madrid comptarà amb més de 100 alcoians • S’han disposat dos autobusos per poder arribar a l’acte convocat a la capital a les 12h

violencia masclista

El pròxim dissabte 7 de novembre està convocada una marxa estatal contra la violència de gènere en la qual participaran col·lectius de tota Espanya.

El govern local ha volgut mostrar el recolzament per combatre esta xacra social amb la col·locació d’una pancarta en la façana de l’Ajuntament amb el lema ‘Contra les violències masclistes’. L’objectiu de la manifestació és que la violència de gènere siga considerada una qüestió d’Estat.

Els interessats en participar en la marxa, que tindrà lloc a Madrid, compten amb dos autobusos, un organitzat per CCOO i un altre pel Col·lectiu 8 de Març. L’eixida en l’autobús del Col·lectiu 8 de Març tindrà lloc a les 5.30h del matí des de la plaça d’Al Azraq i la tornada serà a les 5 de la vesprada. Està previst que més de 100 alcoians i alcoianes participen en la convocatòria.

La marxa eixirà des del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el Paseo del Prado a les 12h i transcorrerà per la Castellana, Cibeles, Gran Via fins Plaça d’Espanya.

Els dos autobusos que ixen des d’Alcoi se sumen als 170 procedents de distintes comunitats autònomes.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *