foradia cdturisme

Una Mitja Marató Internacional

• Un acord amb una empresa especialista ha permet obrir l’esdeveniment fora de les fronteres nacionals • La informació de la prova ja pot consultar-se en anglés i alemany • Es pretén que la Mitja Marató trascendisca l’aspecte esportiu i tinga beneficis comercials i turístics

La Mitja Marató d’Alcoi organitzada per Unión Alcoyana traspassa fronteres. En un continu esforç per innovar, este esdeveniment, que és un dels més importants per als corredors de la província d’Alacant, està sent ja promocionat fora del territori nacional.

L’acció ha sigut possible per un acord amb una empresa especialista a captar inscripcions internacionals i que suposa que la prova puga consultar-se en anglés i alemany.

El regidor d’esports, Alberto Belda, ha explicat que és conscient de la dificultat que suposa situar la marató en el calendari internacional: “En un món com el running, la promoció majoritària sol ser el boca a boca entre corredors i clubs pel que es necessiten anys per aconseguir repercussió. L’important és que ja hem fet el primer pas i esperem, amb pocs recursos econòmics, que en esta edició, puguem comptar ja amb algun corredor de fora d’Espanya”.

S’intenta que la Mitja Marató transcendisca l’aspecte esportiu aprofitant l’arribada de milers de persones a la ciutat de forma que la prova siga també una festa comercial i turística.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *