Foradia subscriutegrat

El GARA celebra el 43 aniversari

• L’entitat social prepara activitats durant tot el mes de novembre i part de desembre • Destaca la teràpia assistida amb gossos impartida pels membres de Dièresis Animal • Este dissabte tindrà lloc la representació teatral ‘Bufar en Caldo Gelat’ en El Principal a les 18:30h i les 20:30h

43_aniversari_gara_alcoi

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, porta donant servici a la societat alcoiana ara fa 43 anys i per celebrar-ho l’entitat ha preparat activitats durant tot el mes de novembre i part de desembre.

José Luis Linares, president de l’associació, destaca la dinamització i l’intent de modernització que estan portant a terme per poder obrir-se millor a la ciutadania i oferir serveis no sols a qui necessiten ajuda amb l’alcoholisme sinó amb qualsevol altra addicció. Mireia Pascual, coordinadora de les activitats, ha explicat que l’alcohol ja no es presenta de forma aïllada sinó que sol ser la porta d’entrada al consum d’altres substàncies: “Fins a un 90% dels policonsums presenten com a base l’alcohol”.

El pròxim 15 de novembre es commemora el Dia Sense Alcohol a tota Espanya i el GARA ha volgut també sumar-se a esta celebració. Per esta data especial i per l’aniversari de l’entitat, el pròxim dissabte 14 de novembre el Teatre Principal acollirà dos sessions de l’obra de ‘Bufar en Caldo Gelat’, dirigida per Neus Agulló i representada pel grup de teatre del GARA. Les sessions tendran lloc a les 6:30h i a les 8:30h amb un preu de 7€ i les entrades poden comprar-se en la taquilla.

El diumenge tot el grup farà una excursió i convivència a Bocairent on es farà una paella. Un altra de les activitats previstes tendra lloc el dissabte 21 de novembre amb una xerrada sobre alcoholisme que impartirà el doctor Miguel Ángel Torres, al termini de la qual hi haurà un sopar d’aniversari al Restaurant El Lolo.

L’activitat estrella d’este any és la realització de dos sessions de teràpia assistida amb gossos. La primera d’elles serà teòrica i s’impartirà en la sede del GARA el dia 28 de novembre a les 18h de la mà de Vanesa Carbonell, directora de Dièresis Animal. I la segona serà el 12 de desembre a La Glorieta amb la interacció amb estos animals en un acte obert on es donarà a conèixer l’entitat social.

Entre les activitats ja realitzades destaca el taller de treballs manuals de nadal i la xerrada sobre nutrició.

Cal recordar que de forma continuada el GARA ofereix classes gratuïtes de Tai Chi els dimecres a les 18h i que en este moment està realitzant-se un taller per deixar de fumar, a més de les teràpies de grup pròpies d’una associació basada en l’ajuda mútua.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *