foradia ivace

Ciutadans i Jordi Sedano “perqué Alcoinnova siga una realitat al més aviat possible”

• Important notícia de l'aprovació definitiva del projecte Alcoinnova per part del Consell • Jordi Sedano "perquè aquest vital projecte es porte avant al més aviat possible" • Des de ciutadans exigeixen, contundentment, que el Govern agilite i aprove tots els tràmits necessaris

la canal alcoi lesmuntanyes.comEl Grup Ciutadans de la mà de Jordi Sedano ha emés una nota de premsa, davant la important notícia de l’aprovació definitiva del projecte Alcoinnova per part del Consell, Ciutadans volen manifestar la satisfacció, i també la preocupació, “perqué aquest vital projecte es porte avant el més aviat possible”.

Per a Jordi Sedanola responsabilitat avui, i també la prioritat, és defensar projectes que generen treball i progrés a la ciutat. I per tant exigim al Governo fermesa i celeritat”.

Des de ciutadans exigeixen, contundentment, que el Govern agilite i aprove tots els tràmits necessaris “perquè Alcoinnova siga una realitat al més aviat possible, i el més important, que cree, cuide i potencie aquest projecte vital per a Alcoi”.

Jordi Sedano DelgadoPer Sedano, “cal dir les coses clares: La situació estructural de la ciutat és molt preocupant, encara que alguns no es volen assabentar i miren cap a un altre costat. Alcoi ha perdut més de 7000 habitants en els últims vint anys. La piràmide de població s’ha envellit perillosament i els joves més preparats es marxen perquè aquí, a Alcoi, tenen menys oportunitats que en altres ciutats”.

“Això és el que hi ha!” i  anyadeix Sedano, “els qui neguen aquesta trista realitat i paralitzen projectes com Alcoinnova són responsables directes de posar de debò risc el futur dels nostres joves, dels treballadors i el més greu, estan llevant la il·lusió i la iniciativa dels empresaris per invertir a la nostra ciutat. I de tot, el més greu és l’últim”.

“Són temps difícils. No hi ha mitges tintes!, o es defensa projectes innovadors com aquest, o el nostre futur és realment complicat. ! Tant de bo això fos només una opinió política! Però no, és la crua realitat. I depén de nosaltres, de la nostra decisió avui”, conclou Jordi Sedano la nota.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *