foradia subscriutegrat

Encontre internacional de l’Alcoy Roller Derby en homenatge a Becky Jukes

• Dissabte 21 a les 17:30 l’Alcoy Roller Derby disputarà el partit internacional contra Tamar Bridgers al Poliesportiu Francisco Laporta • El partit vol rendir homenatge a Becky Jukes, jugadora d’ambdós equips del Regne Unit i amiga de l’Alcoy Roller Derby

alcoy roller derby alcoiEl dissabte 21 a les 17:30 l’Alcoy Roller Derby disputarà el seu primer partit internacional contra Tamar Bridgers, TravelTeam de Plymouth City Roller Derby y Cornwall Roller Derby, al Poliesportiu Francisco Laporta (Pavelló B).

Després de la derrota del darrer partit contra les Rayo Dockers (112-87), l’Alcoy Roller Derby prepara un dels partits més intensos que ha jugat fins el moment. Es tracta d’un partit internacional en el que s’enfrontarà l’equip local a l’equip Tamar Bridgers, equip format per jugadores Plymouth City Roller Derby y Cornwall Roller Derby (Regne Unit).

El partit vol rendir homenatge a Becky Jukes

A pesar de tractar-se d’un partit amistós, és un dels partits més emocionants que l’equip ha disputat. No només per tractar-se del seu primer encontre amb un equip de fora d’Espanya, si no pel motiu de la disputa: el partit vol rendir homenatge a Becky Jukes, jugadora d’ambdós equips del Regne Unit i amiga de l’Alcoy Roller Derby, que ens va deixar en juny de 2014 després d’una greu malaltia.

Becky era una gran persona, alegre i sempre disposada a oferir la seua ajuda. De fet, uns mesos abans de caure malalta, va estar a Alcoi oferint els seus coneixements sobre Roller Derby a l’equip. Gràcies a les seues aportacions, l’Alcoy Roller Derby va donar un gran pas en la seua trajectòria esportiva.

Per estes raons, els tres equips hem decidit que la millor forma de agrair-li a Becky tot el que ha fet per nosaltres seria jugant un partit del que era la seua gran passió, el Roller Derby. I ho farem el dissabte 21 a les 17:30 en el pavelló B del Francisco Laporta, on acudiran les jugadores del Tamar Bridgers i el seu equip tècnic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *