foradia pressupostparticipatiualcoi

Les entitats juvenils alcoianes organitzen una jornada plena d’activitats

• La primera edició de Joves x Joves tindrà lloc el 17 de juny. Es tracta d'una jornada plena d’activitats que realitzen i coordinen les entitats juvenils per als nostres joves • Cluedo, esports alternatius, estils urbans de dansa, jocs de taula, xarrada sobre la prevenció i l’autoprotecció, concurs artístic i concerts

La primera edició de Joves x Joves tindrà lloc el 17 de juny. Es tracta d’una jornada plena d’activitats que realitzen i coordinen les entitats juvenils per als nostres joves. Serà al Centre Cervantes Juvenil al matí, i a la Glorieta a la vesprada-nit.

El Cluedo, “Misteri en l’Alcaldia”, serà la primera activitat del dia, en ella els participants esdevindran en detectius que mitjançant algunes pistes hauran de resoldre un misteri. L’activitat serà de 10:30 a les 11:30 del matí, i entre altres grups organitzen, Los Miserables, el Grup Scout Browsea i Mafeking.

De 11:00 a 13:30 es realitzaran Esports alternatius al Street workout. Els participants coneixeran els orígens i el valor d’aquests esports i s’iniciaran a ell amb exercicis acrobàtics. Finalment, hi haurà una exhibició, tot coordinat per Easy Workout Teamp. Simultàniament es realitzarà una mostra de diferents estils urbans de dansa, organitzat per Twerk up.

Després de la paella de germanor, hi haurà un espai de temps per a jugar a jocs de taula, cartes, futbolí, videojocs i altres activitats d’oci.

Tot seguit, els Bombers d’Alcoi, junt amb la Creu Roja i Protecció Civil oferiran una xarrada sobre la prevenció i l’autoprotecció en situacions d’emergència. Amb simulacre inclòs.

A la vesprada serà el torn d’un concurs artístic de música, dansa i monòlegs… guanyadors del qual seran obsequiats amb entrades per a les piscines municipals.

La jornada es tancarà amb el ‘Demorock, on actuarà el grup Combo Calada, i es realitzarà un concurs musical de bandes dels instituts d’Alcoi, amb premi de grabació d’una maqueta. Activitat organitzada pel Solidarisona

Qui vulga participar del Joves x Joves s’ha d’inscriure al correu ccj@alcoiorg amb antelació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *