foradia elgrat

Acaba el cicle “10 excursions al voltant d’Alcoi”

• L’última ruta va tindre lloc el diumenge 29 de novembre i va consistir en conéixer l’emplaçament dels antics cementeris de la ciutat • Va ser guiada pels historiadors Àngel Benito i Jose Lluis Santonja • Esta ha sigut l'última excursió programada per a 2015 dins de les rutes programades anualment

Els_altres_cementeris_2015-11-29 (1)

Els antics cementeris de la ciutat d’Alcoi van ser el tema principal de l’ultima ruta programada dins del cicle ’10 excursions al voltant d’Alcoi’ organitzat des de l’Ajuntament amb l’organització del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics.

La ruta, que va tindre lloc el passat 29 de novembre, va donar a conéixer la historia i els llocs d’Alcoi on hi va haver cementeris amb anterioritat a 1885, quan es va inaugurar el cementeri de Cantagallet.

Els encarregats de guiar la ruta varen ser els historiadors Àngel Benito i Josep Lluis Santonja. Quasi 60 persones van visitar la capella de la Mare de Déu dels Desemparats, la placeta del Fossar i l’església del Sant Sepulcre.

Font: Mireia Pascual./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *