foradia pressupostparticipatiualcoi

Ruta cultural ‘Els espais literaris d’Alcoi’

La passejada partirà de la plaça del Terrer (davant de correus), a les 16:30 de la vesprada, i tindrà un parell d'hores de durada • L'activitat, gratuïta i per a tots els públics, s'emmarca en la cloenda de les XX Jornades de Sociolingüística d'Alcoi

pont viaucteDissabte 28 de març tindrà lloc la ruta cultural “Els Espais Literaris d’Alcoi”. Es tracta d’una proposta per a divulgar i contextualitzar alguns dels nostres autors més representatius i els llocs de la ciutat que apareixen en les seues obres. La passejada partirà de la plaça del Terrer (davant de correus), a les 16:30 de la vesprada, i tindrà un parell d’hores de durada.

Durant aquest temps, la periodista Esther Vizcarra i l’escriptor Francesc Gisbert ens guiaran per diversos punts del centre de la ciutat protagonistes dels textos dels autors alcoians.

La ruta combinarà lectura i comentaris sobre l’obra i la vida dels nostres escriptors. Es recordaran poemes de Joan Valls, la lletra de cançons d’Ovidi Montllor, i fragments de novel·listes com Isabel-Clara Simó (Júlia), Silvestre Vilaplana (Els dimonis de Pandora), Jordi Botella (La caixa negra), Carles Cortés (Marta dibuixa ponts) o Francesc Bodí (Guerres perdudes). Juntament a algunes anècdotes sobre les circumstàncies en què van ser escrits.

L’activitat, gratuïta i per a tots els públics, s’emmarca en la cloenda de les XX Jornades de Sociolingüística d’Alcoi.

La ruta se suma a altres que organitza periòdicament la Coordinadora pel Valencià, en diverses localitats de les nostres comarques: la ruta literària d’Alcoi industrial i modernista, la ruta per Cocentaina medieval i morisca i la ruta de les rondales de Valor i Penàguila.

Font: Coordinadora pel Valencià./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *