foradia pressupostparticipatiualcoi

Andrea: “haurien de tractar evitar els conflictes militars”

El poble és savi: eleccions generals 20 desembre • Volem conéixer l’opinió que tenen els veïns i veïnes d’Alcoi al respecte, anem a veure que ens conta Andrea

Poques setmanes abans de les eleccions generals, volem conéixer els arguments que esgrimeixen els nostres veïns i veïnes respecte a les diferents opcions polítiques que se’ns plantegen per al 20-D. Quines són les seues preferències i animadversions.

Els reptes que el nostre país té davant són apressants: l’atur massiu, la pobresa i la exclusió social, la precarietat laboral, el conflicte català, el terrorisme, la desigualtat…

  • Quines són les mesures més apropiades per tal de resoldre aquests conflictes?
  • Quins partits seran capaços de fer front a aquests problemes de la millor de les maneres? Ens contesten els nostres veïns.
andrea el poble es savi alcoi

Parlem amb Andrea./ lesmuntanyes.com

Andrea, hi ha algun partit que estiga especialment preparat per a traure al país de la situació d’urgència en la qual estem? “Crec que ara mateix ningú està prou preparat per a això, però jo tinc la meua ideologia i tinc preferència pel PSOE. Crec que va a fer-ho prou bé. I crec que representen a la classe social de la qual forme part”.

El PSOE diu que si cal intervindre militarment en qualsevol país on tinga arrels el terrorisme internacional ho faran, sempre respectant el dret internacional. Creus que és adequada la seua postura? Jo crec que hauriem de tractar evitar els conflictes militars. Però la veritat és que no puc opinar molt perquè no estic suficientment informada per a fer-ho”.

Andrea opina que la posició que té el PSOE respecte al conflicte territorial, crisi de representació catalana, és la correcta. Respecte al problema de l’atur, Andrea ens comenta: “crec que va a anar resolent-se de forma progressiva. Encara que costa molt, pareix que les coses estan millorant. I no gràcies al PP, sinó gràcies a la gent”.

De la resta de partits què opines?Del PP opine que està ple de gent que no pensa en les persones, van pel seu interés. Ciudadanos és un partit que no m’interessa, crec que és una falsa i camuflada dreta, volen recuperar una societat de dretes, de fet no condemnen la dictadura de Franco. De Podemos crec que haurien de tindre les coses més clares. Em pareixen molt bé les coses que volen fer, però pense que no són tan fàcils de fer”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *