foradia pressupostparticipatiualcoi

Consuelo: “que arreglen el tema dels jubilats, les pensions”

El poble és savi: eleccions 20D • Continuem consultant a la gent del carrer sobre les seues preferències polítiques. Anem allà amb Consuelo

Ja estem en campanya electoral. Durant aquests dies abunden els debats polítics, les entrevistes als candidats electorals, les comparatives programàtiques, els comentaris. També les crítiques, difamacions i el soroll.

I és que la majoria de gent encara està pensant-se a qui va a votar el 20-D. Segons les enquestes, un 40% de la societat encara no té el seu vot decidí, es pot decantar cap a qualsevol possibilitat política. És a dir, aquestes eleccions estan posant-se cada dia més interessants: ja no són dos els actors polítics amb possibilitats de govern, són quatre. I qualsevol dels quatre pot ser el guanyador.

Continuem consultant a la gent del carrer sobre les seues preferències polítiques.

  • Quin partit els fa més il·lusió? 
  • Quin menys? 
  • Quines propostes consideren més rellevants? Per què?
  • A quin partit votaran? Per què? Anem allà.
consuelo el poble es savi alcoi 1

Parlem amb Consuelo./ lesmuntanyes.com

en TV1 per exemple, fan molta campanya pel PP”

Bon dia Consuelo. Has estat seguint la campanya electoral durant aquests dies, les notícies, els debats, les entrevistes als candidats electorals…? “No molt, alguna cosa però poca, em cansa prou”. Tens la percepció que les televisions estan fent campanya més per alguns partits polítics que per altres? “Sí, en TV1 per exemple, fan molta campanya pel PP”.

Hi ha algun partit que t’il·lusione a tu especialment? Sí, el PSOE. M’agradaria que guanyara”. I algú que no t’agrade res? “El de Podemos”. No t’agrada per alguna raó especial? “No, per res en especial, perquè no m’agrada molt com parla”.

Hi ha alguna proposta del PSOE que consideres més important i més urgent d’aplicar al nostre país? “Sí, que arreglen el tema dels jubilats, les pensions. I també les ajudes a les persones dependents. El Partit Popular ha retallat moltíssim ahí. Ara han llevat també les ajudes a les persones que tenen fills que no estan bé. I això no pot ser, perquè la gent ho necessita. I a més si posen a més gent treballant en els serveis d’ajuda a la dependència, fomenten més llocs de treball”.

Jo crec que Podemos, perquè es nota que li tenen molta por”

I quin partit creus que votarà la gent corrupta que ha estat furtant i estafant al poble espanyol durant tant de temps? “Ah! Doncs el PP. En el PP Estan quasi tots els corruptes dins, encara que hi ha també en altres partits”. I quin partit no els agradaria que guanyara a aquesta gent corrupta?Jo crec que Podemos, perquè es nota que li tenen molta por”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *