foradia aproop

Comença la construcció de la zona infantil de Tirisiti

• Zona infantil dedicada a Tirisiti • La Junta de Govern ha classificat les ofertes presentades per les constructores • El Globus de Milà serà l’element central

 tirisiti

Alcoi tindrà aquest Nadal una zona infantil dedicada a un dels personatges més volguts i representatius del Nadal alcoià, el Tirisiti i el seu Betlem. L’àrea anirà situada al parc de la Glorieta, en el centre de la ciutat, en el mateix lloc on temps enrere es plantava el “barracó” que durant anys va acollir les representacions del Betlem alcoià.

El Globus de Milà serà l’element central de la composició amb la coneguda figura del seu protagonista, que a més de ser un perfecte photocall es converteix també en un llarg tobogan de tub per als jocs dels més petits.

Lorena Zamorano , regidora de turisme, comenta: “Alcoi ha de ser una destinació nadalenca de primera categoria i per això seguim treballant per a crear una autèntica ‘ciutat del Nadal’ sempre basada en les nostres tradicions. Aquest nou espai està pensat també dins d’eixa aposta pel turisme familiar i per l’Ajuntament d’Alcoi, de millorar i crear parcs infantils que milloren la qualitat de vida dels seus ciutadans“.

La Junta de Govern ha classificat les ofertes presentades per a crear la zona infantil centrada en la temàtica del Betlem de Tirisiti, declarat Bé d’Interès Cultural. Finalment, l’oferta seleccionada va ser la de l’empresa MUNDO ANIMALIA, SL i l’actuació té un cost total de 49.905,25 euros, IVA inclòs. L’empresa ja ha presentat tota la informació requerida, per tant, l’adjudicació del projecte ja és definitiva.

L’empresa començarà immediatament la construcció a mida de tots els elements perquè aquest Nadal, Alcoi ja tinga una atracció nadalenca més pels alcoians i els visitants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *