foradia cdturisme

L’Alcoyano torna de buit de Barcelona

• RCD Espanyol B 1 - CD Alcoyano 0• El 2015 no ha sigut un bon any per a l’Alcoyano que ha fet 5 punts menys que l’any passat i que també acabarà a 5 del Play Off. • Nova derrota per la mínima al Camp Dani Jarque de Barcelona i ja en van 7.

alcoyano-espanyol

Domini Alcoyaniste peró 0-0 al primer periode.

Palop va fer saltar a l’Alcoyano al terreny de joc amb un canvi significatiu en el seu esquema; dos davanters. Els rogets, donat que hi havia igualtat d’equipacions, no havien jugat gairebé mai amb aquesta variant, circumstància que va ofegar les opcions de l’Espanyol, espés i amb poca presència a la porteria contrària. Els del Deportivo van estar més actius, gaudint d’aproximacions i trepitjant el camp de l’Espanyol B amb força freqüència.

Les transicions dels espanyolistes després de recuperar la pilota van ser l’argument més sòlid per desestabilitzar el marcador. Dalmau va ser un dels destacats del partit, fent-se gran i carregant el pes ofensiu. Però Glauder va salvar l’ocasió més clara de l’Alcoyano a la primera part, després d’anticipar-se a una passada de la mort quan Andrés Prieto ja estava venut. Dalmau va poder avançar al filial de l’Espanyol en una errada de la defensa rival però un cop recuperada la pilota i encarar tot sol al porter, va fer un mal control i Jero va poder rectificar a temps.

EN LA REPRESA, MARCA L’ESPANYOL ALS 74’ I LALCOYANO TORNA DE BUIT

La segona meitat va ser encara més igualada. Els dos conjunts es van mostrar molt ordenats sobre el terreny de joc i amb prou feines van concedir oportunitats. La més clara, un llançament de falta de Marc Navarro que Jero va desviar a córner. L’Espanyol B va disposar d’uns bons minuts i encara que l’Alcoyano tampoc va donar cap facilitat, els locals van fer mèrits per avançar-se al marcador. En un partit tan igualat, l’estratègia va ser decisiva. Els espanyolistes van aprofitar un bon servei de córner a càrrec de Borja perquè Marc Navarro, anotés el primer.

L’Espanyol B es va sentir més còmode amb el gol a favor i Dalmau, després d’una bona acció de Pibe per banda dreta, va estar a punt d’aconseguir el segon de la matinal. Abans, Entrena, una de les novetats del segon temps, no va saber definir davant el porter visitant. La incertesa del marcador va oferir uns minuts finals plens de sofriment encara que l’Espanyol B va acabar sumant tres punts.

FITXA TÈCNICA:
INCIDÈNCIES: Partit disputat en sesió matinal a l a Ciutat Esportiva Dani Jarque de Barcelona, on es van donar cita 600 espectadors. Després d’aquesta derrota els blancs i blaus estan a 3 punts del Play Off. El pròxim partit serà al Collao el 3 de Gener de l’any que , davant l’Hosputalet.

ALINEACIONS:
R.C.D Español B: Andrés, Marc Navarro (Cp), Lluis López, Marc Roca, Antonio Cristian, Borja, Robert (Entrena, min.68) , Álex Serrano (Soria min.65), Dalmau, Rufo (Gual, min.84) i Pibe.

C.D. Alcoyano: Jero, Devesa (Cp), Navarro, Mongil, Fran Miranda, Javi Rubio, Alfaro, Julio De Dios (Carles Salvador min. 46), Yacine, Borja Sánchez (Abraham min. 76) i Álex Rubio (Mode min.76).

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido, Col·legi Las Palmas, amonestà al local Marc Roca i per els alcoianistes van vorer groga, Borja Sánchez, Mongil i el capità Devesa.

Gols: 1-0 Marc Navarro, Min. 74′.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *