foradia subscriutegrat

Alcoians es manifesten en favor dels Drets Humans del poble palestí

El moviment BDS Unadikum País Valencià es manifesta a Alcoi en favor dels Drets Humans del poble palestí • Un partit com aquest li serveix a Israel per a netejar i normalitzar els seus crims davant la comunitat internacional • En el Collao un grup de persones alcoianes han manifestat el seu rebuig a la connivència d'Europa amb l'Estat d'Israel

unadikum collao

L’estat d’Israel deu comprendre que els Drets Humans estan per complir-se./lesmuntanyes.com

Després de la polèmica del partit de la selecció israeliana de futbol sub-17 al camp el Collao d’Alcoi, el moviment Internacional de Solidaritat amb Palestina BDS País Valencià – Alacant i les Brigades Internacionals Unadikum País Valencià – Alcoi, han reivindicat la Solidaritat Internacional amb el poble palestí. Un grup de persones alcoianes ha manifestat el seu rebuig a la connivència d’Europa amb l’Estat d’Israel.

La intenció d’Unadikum en aquest acte reivindicatiu, és la de sumar esforços per intentar obligar a Israel a que acabe amb la violació sistemàtica dels drets humans i que complesca amb el dret internacional. L’objectiu d’aquesta iniciativa global de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) és contra l’Estat racista d’Israel, no contra les persones.

El principal objectiu passa per intentar aïllar internacionalment a Israel, i Cristian Santiago membre del BDS, afirma “amb iniciatives com aquesta intentem visualitzar la complicitat europea amb l’Estat racista d’Israel i que la Comunitat Internacional trenqui relacions amb el règim d’apartheid israelià”.

Pels membres de BDS des de l’àmbit local, també es pot combatre l’horror i la injustía internacional per que Israel colonitza, ocupa il·legalment, practica l’apartheid i viola permanentment els drets humans de les palestines. Lamentablement, un partit com aquest li serveix a Israel, un estat racista, per a netejar i normalitzar els seus crims davant la comunitat internacional”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *