foradia camaraalcoi

Millores a El Molinar

• Amb l’objectiu de recuperar la zona mediambientalment s’ha netejat el llit del de El Molinar • També s’ha setllat l’entrada a la Fàbrica dels Solers, s’ha construït un mirador i s’han col·locat quatre panells informatius • La finalitat és condicionar poc a poc el terreny per a que siga totalment accessible i visitable tant a peu com en bicicleta

millores_a_ el_molinar_alcoi

El Molinar és una de les zones amb més historia de la ciutat, no sols pel seu brollador, sinó també per la quantitat de fàbriques que se situaven en el terreny.

A dia de hui les fàbriques estan abandonades però queden les seues restes com a testimoni d’una època de gran esplendor per a la ciutat, l’època industrial.

Amb l’objectiu de recuperar esta zona mediambientalment s’han fet algunes millores a El Molinar. En primer lloc s’ha netejat el llit del riu. També s’han col·locat quatre panells on s’expliquen els edificis que se situen al Molinar i també el cicle d’aigua. I per últim s’ha fet un mirador.

La finalitat és condicionar poc a poc el terreny per a que siga totalment accessible i visitable tant a peu com en bicicleta.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *