foradia cdturisme

Rosaleda: l’Ajuntament a redactar un nou projecte

Els alcoians pagaran 1,5 milions d’euros ‘gràcies’ al govern de Sedano i a Rafa Miró • El TSJ insta a l’Ajuntament a redactar un nou projecte per a La Rosaleda • Lorena Zamorano "Rafa Miró i Jorge Sedano, han d’assumir les seues responsabilitats”

rosaledaLa El TSJ ha resolt finalment que el projecte presentat per l’Ajuntament amb la finalitat d’executar la sentencia a La Rosaleda pateix d’alguns defectes que impedeixen poder-lo aprovar.

A finals de gener, el Govern Municipal va aprovar un projecte de reforma que, amb el suport dels tècnics municipals, pretenia complir amb els paràmetres legals vigents a més de ser l’opció més econòmica i menys perjudicial per als interessos del municipi.

 “La voluntat i tot el treball del Govern en aquest assumpte ha estat encaminat sempre a arribar a una solució tècnica compatible amb el criteri judicial, però al menor cost possible per a la ciutat, explica la regidora de Contractació, Lorena Zamorano.

Aquesta solució passava “necessàriament per intentar respectar l’aparcament, evitant així haver d’indemnitzar a l’empresari Ortiz, principal valedor d’aquesta obra i responsable últim junt amb el govern de Sedano i Rafa Miró d’una de les dues clamoroses infraccions urbanístiques que ha dut a terme el Partit Popular a aquesta ciutat i que durant molts anys anem a pagar les conseqüències, l’altra és Serelles”.

No obstant això, “aquest govern sempre ha estat prudent i ha volgut cerciorar-se abans de dur endavant l’obra, que el que hagués que fer-se complira la legalitat i no haguera de tornar-se a refer una altra vegada la plaça. Per aquest motiu es va enviar l’expedient del projecte per a que el Tribunal es pronunciara abans de fer res cosa que en el seu moment no va fer el Partit Popular, i ara haurem de pagar els alcoians, la irresponsabilitat d’haver fet una obra que es sabia que era il·legal”.

A hores d’ara davant la decisió última del TSJ i a pesar que la solució serà indubtablement molt més cara, rondant el milió i mig d’euros, tenim clar una cosa, cal redactar un nou projecte i els responsables d’aquesta il·legalitat, “Rafa Miró i Jorge Sedano, han d’assumir les seues responsabilitats”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *