foradia pressupostparticipatiualcoi

El Gratis: a tota actualitat alcoiana!

• Esta quinzena entrevistem Fidel Mestre, Alferes Moro d’Alcoi 2016, a l’artista plàstic, Javier Pérez Varquer i al biòleg Jordi Brotons • A El Gratis trobaràs informació sobre els millors comerços i serveis de l’entorn • El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1 €.

el gratisEntre la informació destacada d’aquesta quinzena tenim les demandes d’accessibilitat de l’associació Avanzar; la recent manifestació alcoiana contra la corrupció; l’actualitat del Jutjat i el seu trasllat, la segona ‘Gincana tecnològica, L’alcoianada’; consells per fer millor ús de l’energia; les actuacions de Pot de Plom a Alcoi; la presentació de la revista Eines…

Entre els articles d’opinió: Arcaris estudia els efectes que tindran al món rural les mesures polítiques de PSOE i C’S. Mishima realitza una defensa de la inversió en l’educació. Kraska poetitza sobre la vida i el poder. Ressenyem també un dels temes més comentats en les xarxes socials: la indústria tèxtil global.

Mireia Pascual entrevista aquesta quinzena a Fidel Mestre, Alferes Moro d’Alcoi 2016. Fidel ens parla de la seua trajectòria com a fester, com ha arribat a ser l’Alferes d’aquest any, quin seran els Cavallers, quina la música, l’heràldica, el boato, els tratges, els actes, etc.

Entrevistem també a l’artista plàstic, Javier Pérez Varquer. Ens conta com es dóna forma a una vocació al llarg d’una vida. Ens descobreix la seua tècnica per fer retrats tan originals, el collage. Els temes que representa, experiències, curiositats…

Per altra banda, com sabem, Alcoi és una ciutat plena d’història, presentem el primer d’una sèrie de reportatges en els quals anirem descobrint el Patrimoni cultural d’Alcoi. Aquesta quinzena comencem amb la història de El Salt: “seieu, comença el viatge”.

Entre les converses al carrer que fem aquesta quinzena sobre actualitat i expectatives de futur, trobem opinions de tot tipus: des d’un jove que alerta sobre els mals de Podemos, fins a un veí que defensa que el govern ha de garantir les necessitats bàsiques de la gent, passant per qui reflexiona sobre els canvis laborals i econòmics a Alcoi i qui demana responsabilitats polítiques als gestors polítics de les irregularitats d’Alcoi.

Parlem també amb el biòleg Jordi Brotons, que ens assabenta de com els experiments i modificacions climàtiques que practiquen algunes institucions de poder afecten el nostre entorn, al nostre clima i a les precipitacions.

Tot això és una petita mostra de la informació que oferim aquesta quinzena. Però EL Gratis és molt més d’això: com ja sabeu, és una eina social en la qual podeu torbar i vendre qualsevol article de segona mà i qualsevol oferta o demanda de servei.

Sempre comptant amb la col·laboració dels millors comerços i serveis d’Alcoi i voltant (aquesta quinzena amb especial de comunions). Com ara, Minnistorre Alcoy, el café bar Sant Jordi, l’Ajuntament d’Alcoi, Acabados Azcova, la taperia D’Ana el Taller Viaducto, Pedro Valor entrenador personal, etètera., etcètera.

El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *