foradia subscriutegrat

Guanyar lamenta que el Govern d’Alcoi no aprove el protocol de benestar animal per a les festivitats

• La regidora de Guanyar Alcoi, Vicky Llàcer, afirma que "no entenem la falta d'interés per plasmar en un document aquestes mesures • "Nosaltres sempre defensem la participació ciutadana. El benestar animal és un tema molt delicat"

Guanyar Alcoi ha proposat recentment un protocol per la defensa del benestar animal en les festivitats de la ciutat. El Govern d’Alcoi ha rebutjat el prec presentat al Plenari perquè ja n’hi ha mesures de benestar animal en marxa.

La regidora de Guanyar Alcoi, Vicky Llàcer, afirma que “no entenem la falta d’interés per plasmar en un document aquestes mesures que diuen estan duent-se a terme i algunes altres que pogueren considerar-se oportunes per tal que el benestar dels animals en festes no depenguera sols de la voluntat de la persona responsable en cada moment“.

La plataforma ciutadana demanava que aquest protocol fóra elaborat de manera participada, tant pels tècnics de l’ajuntament i grups polítics com per les associacions implicades en els òrgans creats per a tractar aquests temes, com puga ser l’Observatori de protecció animal.

Llàcer remarca que “nosaltres sempre defensem la participació ciutadana. El benestar animal és un tema molt delicat on hi ha diversos punts de vista i sensibilitats, pel que considerem que és molt necessari que aquest protocol es treballara conjuntament amb l’Observatori de protecció animal i altres col·lectius que pogueren estar interessats per tal de poder elaborar el millor document per garantir que els animals estiguen ben atesos, que patisquen el menor estrés possible i que estiguen en tot moment en un estat adequat i saludable per la seguretat del públic en general i dels mateixos animals i les persones que els condueixen en particular“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *