foradia subscriutegrat

Exposició d’art militar al Museu de la Festa

• El Museu Alcoià de la Festa inaugura demà dijous una exposició titulada Milícia, una història de soldats • L’exposició podrà ser visitada durant tot el mes de març i en ella es podran veure pintures i escultures • Està organitzada per l’Associació d’Art Militar

cartell_exposicio_art_militarLa sala Fernando Cabrera del Museu de la Festa acull demà dijous 3 de març a les 19:30h la inauguració d’una exposició sobre art militar.

L’exposició està formada per un conjunt de pintures i escultures de nou autors que formen part de l’Associació d’Art Militar, que és qui l’organitza.

Ignacio Trelis, assessor artístic de l’Associació de Sant Jordi, afirma que la crítica reconeix l’exposició com una de les millors pintures militars de l’última dècada”.

Un dels objectius principals de la mostra és rendir homenatge a soldats que han contribuït a construir la historia al temps que esta s’acosta al públic.

La mostra titulada ‘Milícia, una història de soldats’ podrà visitar-se durant tot el mes de març (del 3 al 27 de març).

Amb esta, la sala Fernando Cabrera del Museu segueix amb el seu calendari que va començar amb la recopilació dels cartells de festes i una exposició fotogràfica de Juan Carlos Ripoll.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *