foradia mediambient

Els càrrecs festers es preparen per a la batalla

• El especialistes de Medieval Group perfeccionen la lluita amb arma blanca dels càrrecs festers • La simbòlica batalla es lliura el 24 d’abril i els preparatius es completen el dissabte 9 d’abril amb l’assaig general de les Embaixades • Els experts han ensenyat a capitans i alferes com aconseguir una lluita el més realista possible

batalla_lluita_festes_moros_i_cristians

Els càrrecs de les Festes de Moros i Cristians 2016 preparen ja la simbòlica batalla del pròxim 24 d’abril. Els càrrecs perfeccionen ja la lluita amb arma blanca de la mà dels especialistes de Medieval Group.

Els experts ajuden als capitans i als alferes a millorar la lluita perquè semble el més realista possible. Des de l’Associació de Sant Jordi asseguren que cada vegada tenen més públic les lluiten amb arma blanca i es pretén que siga un moment atractiu per a la gent i és per això pel que compten amb l’ajuda de Medieval Group.

S’ha assajat una coreografia que reforçarà l’autenticitat de la lluita i s’utilitzara noves espases més grans i resistents.

Els preparatius de les festes seguiran este dissabte amb l’assaig de les Embaixades, dirigides per Carlos Tlens. L’acte se celebrara el dissabte 9 d’abril a les 11h al Casal de Sant Jordi.

Font: Mireia Pascual./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *