lasarga subscriutegrat

Mor l’artista alcoià Vicent Masià “Sento”

"Sento" sempre va tindre un profund contacte amb el seu poble Alcoi

Ens deixa l’artista alcoià Vicent Masià Mengual “Sento” (1940, Alcoi), un artista de gran tajectoria. Vivia a Barcelona però seguia molt de prop tota l’actualitat del seu Alcoi, al que visitaba constament.

La seua mort deixa una gran consternació en el món de la Cultura que plora de pena la seua pèrdua, la d’un artista tan volgut al seu poble sempre en contacte amb els alcoians.

Vicente Masiá, va desenvolupar el llarg de la seua carrera professional dedicada a l’ensenyament en terres de Catalunya, sent catedràtic d’Institut d’Ensenyament Mitjà.

El 1958 ingressa a l’Escola de Belles Arts de Sant Carles de València, i després realitza el professorat de Dibuix i de Gravat a la Superior de Belles Arts de Sant Jordi a Barcelona.

El 1965 es crea un important grup plàstic, amb gran transcendència és «Alcoiart» junt a Antoni Miró, Miguel Mataix Cabrera.

Sento Masià ha col·laborat amb artistes, cantautors, poetes i pensadors: Ovidi Montllor, Antoni Miró, Josep Sou, Vicent A. Estellés i molts altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *