foradia barnasants

Diada pel 25 d’abril

• Acció Cultural del País Valencià organitza la Diada del 25 d’abril per al que el Centre Ovidi ha posat un autobús per a assistir a la manifestació i concert • L’entrada cal comprar-la al Centre Ovidi Montllor i el preu aproximat del viatge són 10€ • La celebració es realitza el dissabte 23 d’abril a València

cartell_diada_25_abrilEl pròxim 25 d’abril és la Diada organitzada per Acció Cultural del País Valencià que celebren els sectors de l’esquerra i el nacionalisme valencià.

La diada reivindicativa del 25 d’Abril, data de la derrota d’Almansa per part del Regne de València i les tropes austracistes i que en l’actualitat és reivindicat des de diferents sectors com ara el nacionalisme valencià, el sindicalisme, el món de la cultura o l’esquerra valenciana en general que participen en la tradicional manifestació.

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi se suma a la celebració i posa un autobús, que eixirà des de Biar per recórrer altres municipis de la comarca, com Castalla, Alcoi, Cocentaina i Muro.

Amb açò es facilita l’assistència a la tradicional manifestació reivindicativa i el posterior concert que tindrà lloc en la plaça de bous de València.

L’autobús tornarà quan finalitze el concert. El preu del viatge és de aproximadament 10€ i les entrades per al concert es poden adquirir en el Centre Ovidi Montllor.

Acabada la manifestació reivindicativa es realitzarà la Festa per la Cultura, que agrupa més de 50 cantants i grups de música en la nostra llengua principalment, entre ells Lluís Llach o el cantautor xativí Feliu Ventura, així com Al Tall, que farà una col·laboració especial. Des de l’organització es recomana comprar les entrades el més prompte possible i no esperar a l’últim moment, ja que segons ACPV ja s’han venut més de 1.400 entrades.

Font: Mireia Pascual./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *