foradia subscriutegrat

Els Alcoians gaudeixen de Sant Jordiet

• Després d'un dia de l'Entrada apassionant els alcoians tornen a eixir al carrer per retre homenatge al Patró Sant Jordi • El xiquet Juan Anduix, de la Filà Asturians, ha sigut l’encarregat de representar al Patró enguany • Després de la segona diana i l'acte dels cavallets per la vesprada

sant_jordiet_2016

Juan Aduix de la filà Asturians Sant Jordiet 2016.| foto: Mireia Pascual

Després d’un apassionant dia de l’Entrà, els alcoians tornen a eixir al carrer, esta vegada per a retre homenatge al Patró Sant Jordi en el seu gran dia, el 23 d’abril. El xiquet Juan Anduix, de la Filà Asturians, ha sigut l’encarregat de representar al Patró enguany.

Al matí s’ha celebrat la Segona Diana, un acte amb especial participació de la infantesa festera. Així com  la Solemne Processó de la Relíquia, amb la participació de tots els càrrecs festers, en la qual s’ha trasladat la reliquia des del seu temple fins l’esglèsia de Santa Maria.

La Plaça d’Espanya ha acollit a les 14.30h una gran mascletada que s’ha fet escoltar en tota la ciutat i alguns dels pobles de la contornada.

La vesprada tampoc ha sigut exenta d’actes gràcies a la Diana Vespertina del Cavallets, a càrrec de les filaes Berberiscos i Realistes.  A continuació, ja sobre les set de la vesprada ha tingut lloc la Processó General mentre s’acompanyava a la Relíquia i la imatge eqüestre de Sant Jordi de tornada al seu temple.

Diana Vespertina del Cavallets, a càrrec de les filaes Berberiscos i Realistes.| foto Enrique Botella

El dia conclourà a les 23.30h amb la popular retreta que recorrerà alguns carrers del centre.

Font: Mireia Pascual./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *