foradia subscriutegrat

ADIVI i FEDER celebren el II Congrés Nacional de Malalties Rares

II Congrés Nacional de Malalties Rares • Un espai d'intercanvi i convivència entre afectats, familiars i pares amb fills amb malalties • Visibilitat del col·lectiu i professionals que treballen en aquestes malalties.

Diseño cartel II Congreso ER_E1-1_vectEls dies 2 i 3 de Juny se celebrarà a Ibi el II Congrés Nacional de Malalties Rares. Organitzat per l’associació ADIBI, ‘Asociación de Personas amb Enfermedades Raras i Discapacidad’ i per la ‘Federación Espanyola d’Enfermedades Raras’, FEDER, s’abordarà l’atenció sanitària, la recerca i especialment l’àrea educativa i terapèutica.

L’objectiu de l’acte és el de crear un espai d’intercanvi i convivència entre afectats, familiars i pares amb fills amb malalties rares, possibilitant l’abordatge formatiu i terapèutic, així com l’anàlisi de les diferents intervencions en malalties rares. Amb això es desitja fomentar una xarxa de col·laboració entre organitzacions socials, departaments de responsabilitat social i estudiants.

D’aquesta manera, el II Congrés i Trobada Nacional de Malalties Rares és una aposta per la continuïtat a la visibilitat del col·lectiu i professionals que treballen en aquestes malalties. Comptarà amb el reconeixement d’Interés Sanitari i de la presència de la presidenta de l’Associació, Fide Tafaner, i el president de la Federació, Juan Carrión.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *