foradia subscriutegrat

‘Atrevimento’ nou rodatge a Alcoi d’un llargmetratge

• Fernando Alonso frías roda 'Atrevimiento', un film amb l’escenari a l’edifici del viaducte • Malgrat que la Ciutat de la Llum va tancar, Alcoi continua atraient rodatges

rodatge Atrevimiento (2)

En aquests dies s’està duent a terme a la ciutat el rodatge del llargmetratge ‘Atrevimento’, un film produït i dirigit per Fernando Alonso Frías que conta amb els actors Sergio Sempere, Adriana Gil i Ana Mestre.

Estimen que l’enregistrament s’allargue fins a proper dia 29 de juliol. No és la primera vegada que aquesta productora visita i tria la nostra ciutat per al seu rodatge, a llavors l’any passat es va estrenar amb un curt que també va utilitzar les mateixes instal·lacions com a escenari.

La trama es desenvolupa a l’Escola Industrial del Viaducte com a escenari on una productora decideix rellançar un remake del film “Divorcio Expres” i per a això decideix convidar, per un dia, als actors originals i al seu director. A partir d’aquí i per matar el temps decideixen jugar al joc “Beso, verdad o atrevimiento” que fa que es deslligue la tensió generant desaparicions i una sèrie de successos macabres que patiran els actors.

Malgrat que la Ciutat de la Llum va tancar, Alcoi continua atraient rodatges per la gran diversitat d’escenaris que ofereix i des de la Film Office intentem, en tot moment, facilitar els tràmits; així assenyala la regidora de turisme, Lorena Zamorano: “seguir treballant per facilitar els rodatges a Alcoi, el cinema continua sent un aparador per donar a conèixer i promocionar la ciutat i també és dinamitzador econòmic. Tenim un bagatge molt important de cintes importants però ens falta implicar encara més a la iniciativa privada i generar major tornada».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *