foradia subscriutegrat

El bus gratuït al Pare Vitòria beneficiarà 180 alumnes

Facilitar l’accés als alumnes de l'IES Pare Vitòria, després del tall del Pont Fernando Reig • Més de 90 alumnes en total han fet ús d’ell en el primer dia • 180 alumnes que han mostrat interès per ell

foto bus

Divendres 9 de setembre es va habilitar el primer autobús per a facilitar l’accés als alumnes de l’IES Pare Vitòria, després del tall del Pont Fernando Reig als cotxes i als vianants. Va sortir tant del barri de Santa Rosa com de Batoi.

Més de 90 alumnes en total han fet ús d’ell en el primer dia d’aquest servei especial de l’Ajuntament. L’enquesta realitzada al centre educatiu indica que hi ha 180 alumnes que han mostrat interès per utilitzar el transport i que, per tant, es beneficiaran d’ell. Fruit de la consulta, també s’han ampliat les parades en el barri de Santa Rosa que passen d’una a tres.

Les parades definitives a partir del dilluns 12 de setembre són: Al barri de Santa Rosa, Mestre Ribera Montes (front la colònia aviació) i al carrer Santa Rosa, una parada a l’altura del Barranquet de Soler, i l’altra, al mateix carrer Santa Rosa a l’altura de la rotonda d’Oliver. En Batoi, la parada està en el carrer Banyeres. L’eixida és a la mateixa hora en totes les parades: 7.30 del matí.

El transport per als alumnes de Santa Rosa i Batoi continuarà, i de forma gratuïta, fins que el pont siga accessible als vianants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *