lasarga mediamborganica

Vora 1.200 persones visiten El Molinar, principal recurs hídric d’Alcoi

• En aquests moments l’aqüífer del Molinar està extraient aigua de manera autònoma perquè es troba a vessar i el nivell mètric d’on s’extreu aigua és a nivell del sòl.

Aquest cap de setmana, la regidoria de Medi Ambient, dins de la programació per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua, va realitzar jornades de portes obertes al Molinar durant tot el dia del dissabte i el diumenge pel matí.

Prop de 1.200 persones van anar a veure aquest espai de la ciutat, podent entrar a la cúpula per veure com brolla l’aigua. A més, van gaudir d’unes meravellosos vistes amb el paratge ple d’aigua.

Cal recordar que l’Aqüífer del Molinar és el principal recurs hídric de la ciutat. Analitzant les seues dades de mesurament observem que a principis del 2016, després de tot l’hivern, el nivell d’extracció d’on s’obtenia aigua era a 8 metres aproximadament de la superfície.

Els últims episodis de pluges i neu han resultat positius per a la recuperació dels aqüífers, ja que en aquests moments l’aqüífer del Molinar està extraient aigua de manera autònoma perquè es troba a vessar i el nivell mètric d’on s’extreu aigua és a nivell del sòl.

 

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *