foradia subscriutegrat

El musical ‘We Will Rock You’ al Teatre Calderón a benefici de Solc

• 'We Will Rock You' es posa en escena aquest dissabte 17 de setembre al Teatre Calderón d'Alcoi, en sessió doble a les 17:30 i a les 22 hores de la nit • Studio 23 posa en escena al Teatre Calderón el musical de Queen 'We Will Rock You', a benefici de Solc

wewillrockyouL’agrupació artística local Studio 23, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de la Zona Nord d’Alcoi, ha preparat una suggeridora versió del musical WeWill Rock You’. Es tracta d’una peça que combina música i dansa basada en les mítiques cançons de la banda britànica Queen.

‘We Will Rock You’ es posa en escena aquest dissabte 17 de setembre al Teatre Calderón d’Alcoi, en sessió doble a les 17:30 i a les 22 hores de la nit.

A més, aquest esdeveniment té un al·licient important, i és que els beneficis recaptats es destinaran a l’associació comarcal Solc d’ajuda en el tractament del càncer.

Més de 50 joves artistes pujaran a l’escenari del Calderón sota la direcció de Noel Barroso, encarregat de la part artística. Àlex Carchano, Nerea Ferri, Pablo Gontan, Alba Navarro, Sheila Ragel, Rafa Seguí i Pedro González són els protagonistes de la trama, amb tot un nodrit grup de pares, mares i col·laboradors que els ajuden des de darrere de l’escenari amb tota l’escenografia i la logística.

No és la primera vegada que Studio 23 porta una de les seues produccions a l’escenari del Teatre Calderón. De fet, ja ho han fet anteriorment amb el musical ‘Hoy no me puedo levantar’, basat en els èxits de Mecano, i que va omplir la sala en les dues sessions programades.

Les entrades (a un preu únic de 8 euros) es poden adquirir a la taquilla del Calderón, al Centre Cultural i també a través d’Internet, a la pàgina www.instanticket.es.

 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *