foradia subscriutegrat

Nova temporada de la Unión Alcoyana FS amb noves metes i il·lusions

• La nova temporada per la Unión Alcoyana FS està en marxa des de finals d'agost amb els primers entrenaments d'un primer equip que presenta moltes novetats. • Amb dues setmanes i mitjana de pretemporada, ja s'han disputat dos amistosos. El pròxim, aquest dissabte en l'Olleria.

La nova temporada per la Unión Alcoyana FS està en marxa des de finals d’agost amb els primers entrenaments d’un primer equip que presenta moltes novetats.

La parcel·la tècnica renova a:

  • Javi Silvestre, complint el seu tercer any com a entrenador al timó del primer equip;
  • Jordi Solbes com a ajudant tècnic i delegat;
  • i Omar Milán com a massatgista.

Hi ha una ampliació amb dos nous i importants components:

  • Pablo Verdú, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Màster Universitari en Rendiment Esportiu i Salut i amb experiència com a preparador físic en CD Alcoyano i Alcoy CF, s’encarregarà de posar “a to” durant tot l’any a l’equip i de la prevenció i readaptació de lesions.
  • José F. Peiró “Peruzzi, amb passat en 2a B en el Serelles Alcoi FS i en el Grup Generala Ibi en 2a A (des de 2004 a 2007), s’encarregarà de l’específica parcel·la de la porteria.

Respecte a la plantilla per a la nova temporada: llàgrimes i somriures. Abandonen l’equip els germans Iván i Mauro Verdú i Pablo i Nando Pérez rumb al Ye Faky contestà i Gabri, en la porteria durant moltes temporades, que deixa la competició federada.

Les renovacions, objectiu principal del club, conformen la base de l’equip. Jacobo, Iñaki, Mauro, Gomis i Gabri i els lesionats Dani, Dako i Borja, segueixen una temporada més defensant la samarreta blanquiblau.

Els somriures, al costat de les anteriors, són les incorporacions al club. Tornen Tonelo i Fran, el primer ja va formar part del 3a i el segon va estar en el 2a B fa uns anys. Dues incorporacions que aportaran experiència, molta qualitat i gols. A ells se’ls uneix Adri, procedent de l’Ibi “B” amb diversos anys d’experiència en el 3a, que aportarà qualitat i desimboltura a l’equip, i Bili, Carlos Payá i Dani Rico (en la porteria), procedents de la Lliga Comarcal, que porten anys quallant destacades actuacions en els seus equips de procedència. Encara amb nou components de camp “sans” se segueix treballant per a incorporar algun efectiu més.

Finalment, amb dues setmanes i mitjana de pretemporada, ja s’han disputat dos amistosos a domicili contra rivals de la mateixa categoria (Grup XIV). El primer d’ells davant el València FS amb victòria 1-3 (gols de Bili, Adri i Carlos); i el segon, dissabte passat, davant l’Alboraya FS, també amb victòria 1-3 (gols de Bili, Adri i Tonelo). El pròxim, aquest dissabte en l’Olleria.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *