foradia subscriutegrat

Guanyar denúncia que PP i C’s convoquen una comissió per a cobrar

• Al PSOE, per la seua part, li critiquen el fet de no fer res  • Els regidors de Guanyar Acoi renuncien a l’ingrés de la comissió • Guanyar critica també el tractament tendenciós que s’ha fet de la notícia al Diario Información

assemblea guanyar alcoi 1Guanyar Alcoi denúncia la convocatòria d’una comissió municipal que, per tindre com a objectiu respondre a unes preguntes que ja estan resoltes a la web de l’Ajuntament (molts immigrants i molts animals hi ha censats a Alcoi), es pot evitar, estalviant així 1.836, 204 € del erari públic, 204 € per regidor convocat.

Ens sorprèn la irresponsabilitat de PP i Ciudadanos que presenten preguntes ja respostes i que ens fan perdre els temps a tots sols per poder cobrar una comissió”, ha afirmat la plataforma municipal.

Al PSOE, per la seua part, li critiquen el fet de no fer res perquè no es convoque la comissió, ja que és un cost econòmic públic evitable.

També han comunicat des de Guanyar que els seus regidors renuncien a l’ingrés de la comissió; i ha convidat a Ciudadanos, “com a referents de la regeneració i l’ètica política”, a fer-ho així també.

Per altra banda, Guanyar critica també el tractament tendenciós que s’ha fet de la notícia al Diario Información per part del periodista Mario Candela, la qual redunda en el benefici de determinats partits polítics. Principalment es critica que no haja dit quins són els grups municipals que han presentat la proposta de convocatòria (PP i Ciudadanos).

Font: Rodrigo Paños./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *