foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent dóna un vehicle a l’Associació d’Alzheimer de Muro

• Aquest vehicle, que ha costat 45.000 euros, facilitarà el trasllat dels usuaris. • L'aportació de Caixa Ontinyent és, en realitat, l'aportació de tots els seus clients.

caixa-ontinyentalzheimerObra Social de Caixa Ontinyent, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, facilitarà un vehicle adaptat a l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de Muro i comarca (AFA). Es tracta del cinqué vehicle que l’entitat posa a la disposició dels Centres d’Atenció a persones amb mobilitat reduïda en els últims anys.

Aquest vehicle, que ha costat 45.000 euros, facilitarà el trasllat dels usuaris del Centre de Dia Benicadell, que compta amb 16 treballadors i 30 usuaris procedents de l’entorn. Es lliurarà en un parell de mesos, ja que requereix una adaptació prèvia.

És una prestació més que necessària, ja que sense ell molts dels malalts d’Alzheimer no podrien acudir al Centre de Dia per les limitacions físiques que causa aquesta malaltia, per la falta de temps dels familiars o bé per la distància des del seu domicili”, ha assenyalat la Presidenta de AFA Muro i Comarca, Inmaculada López, després de manifestar una gran satisfacció perquè existisquen entitats com Caixa Ontinyent.

El Cap de Secretària i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicente Ortiz, per la seua banda, ha ressaltat la labor del Centre de Dia Benicadell i de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Muro, i ha incidit que “l’aportació de Caixa Ontinyent és, en realitat, l’aportació de tots els seus clients a Muro posat que són ells, amb la seua confiança en la nostra entitat, els qui fan possible aquest tipus d’actuacions”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *