lasarga subscriutegrat

Gran afluència a la “Volta a les pedanies” de la vila de Muro

• L’activitat, amb gran popularitat en el calendari murer, s’ha desenvolupat amb gran afluència de participants de totes les edats. • “Tenim un patrimoni natural envejable que hem de saber valorar i protegir amb un ús sostenible i raonable. Anar de poble a poble pel mig de vinyes i oliveres..."


Celebrada la tradicional “Volta a les pedanies de la vila de Muro. L’activitat, amb gran popularitat en el calendari murer, s’ha desenvolupat amb gran afluència de participants de totes les edats, dins de les Jornades per la Sostenibilitat de Muro.

La “Volta” va començar a la Casa de Ferro, seu de l’Oficina de Medi Ambient, a les 8:45 del matí i, després de recórrer els camins que separen L’Alquerieta Jordà, Benàmer i Setla de Nunyes, els participants han arribat a Turballos al voltant de les 10:30 h, on l’organització havia preparat taules i ha repartit aigua-sal i begudes.

Membres de “Avalem Muro han realitzat tallers per als menuts a L’Alquerieta Jordà i Benàmer. A Setla hi havia instal·lat un photocall on els participants han pogut fer-se una foto com a record d’aquesta jornada. Ja a Turballos, s’ha amenitzat l’esmorzar amb una batucada utilitzant instruments fets a partir de materials reciclats. Mentrestant, els més menuts tenien a la seva disposició jocs tradicionals i altres tallers. A la plaça també hi havia un arbre de desitjos, on els assistents han pogut deixar el seu missatge per a fer un món més respectuós amb la natura.

“Jornades com les de hui, ens serveixen per a connectar-se amb el nostre entorn i ser més conscients de la necessitat de cuidar-lo i millorar-lo. Ajuntant-se persones de diferents edats i personalitats, passem un dia agradable fent una activitat física i gaudint d’un entorn privilegiat”, comenta el Regidor de Medi Ambient, Elicerio Pérez. “Tenim un patrimoni natural envejable que hem de saber valorar i protegir amb un ús sostenible i raonable. Anar de poble a poble pel mig de vinyes i oliveres mentre gaudeixes de les vistes de les muntanyes que ens envolten és tot un privilegi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *