foradia subscriutegrat

La Beniata serà de doble sentit des del dilluns

• A partir del dilluns, el carrer Alacant, la Beniata, serà de doble sentit. • Algunes zones com la Murtera a determinades hores estaven molt recarregades de cotxes

Sin título

A partir del dilluns, una vegada senyalitzat, el carrer Alacant, la Beniata, serà de doble sentit. D’aquesta manera i fins que estiga obert al trànsit el Pont Fernando Reig, els vehicles tindran una alternativa més còmoda per arribar a l’eixida sud de la ciutat.

“Hi ha que agrair els esforços de tots per a donar una solució segura al desdoblament d’aquest carrer. Malgrat no haver greus problemes de trànsit al llarg d’aquestes setmanes si que és cert que algunes zones com la Murtera a determinades hores estaven molt recarregades de cotxes el que provocava molèsties als conductors. El nou carril en la Beniata en direcció cap a l’eixida sud normalitzarà aquesta situació a l’espera de que el Ministeri autortize el pas de vehicles pel Pont Fernando Reig”, comenta Raül Llopis, regidor de Seguretat.

Cal especificar que el sentit cap a l’eixida sud de la ciutat només podrà ser utilitzada per turismes i les línies de transport urbà. Els vehicles pesats de més de 3,5 tones hauran de baixar pel carrer Oliver per a buscar l’eixida nord de l’autovia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *