foradia subscriutegrat

Revisa tota l’actualitat d’Alcoi i les comarques al periòdic El Gratis

• Present i futur de la indústria alcoiana. • Tota la informació de l’actualitat més candent de l’entorn. • El Trail Solidari d’Alcoi.

el gratis

Perquè som un projecte comarcal amb vint-i-nou anys d’experiència. Amb nosaltres tens l’oportunitat de conéixer els millors serveis i comerços de la zona. També tens l’oportunitat de donar-te a conéixer cada quinzena als més de 10.000 lectors d’Alcoi i dels pobles del voltant que lligen les nostres pàgines. I de fer-ho, a més, acompanyat d’informació actual de qualitat.

Perquè cada quinzena ens esforcem per treballar a fons assumptes d’interés general, notícies d’actualitat i reportatges de temes interessants.

Aquesta quinzena, per exemple, entre les nostres pàgines pots assabentar-te en profunditat del present i futur de la indústria alcoiana. Entrevistem al President de la Federació d’Empresaris Alcoià Comptat, Pablo de Gràcia. Ens comenta el projecte de futur industrial per al qual es prepara la comarca, i ens assenyala els sectors estratègics de futur.

El Trail Solidari d’Alcoi ja és un esdeveniment que forma part de la idiosincràsia alcoiana. Cada any participen i col·laboren en ell centenars de persones. I tot per una bona causa: ajudar a les persones que pateixen càncer i als investigadors mèdics. Us ho contem amb tot detall.

Per altra banda, ens apropem a conéixer a fons un sector d’importància històrica per a la ciutat d’Alcoi, amb repercussions internacionals: la indústria pictòrica des dels anys 50’. Per a fer-ho, Rafa Calbo ens resumeix el seu treball d’investigació realitzat en els últims 10 anys. I ens dóna les claus de futur de l’art comercial alcoià.

A més de tot això, entre les nostres pàgines trobareu tota la informació de l’actualitat més candent de l’entorn. Entre elles, el nou programa d’ajudes als emprenedors, el nou director de l’Himne de Festes, la nova autora del Cartell de Festes, la reivindicació educativa dels estudiants, les novetats de l’Ajuntament…

El Gratis, el trobaràs a la teua papereria per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *