foradia ivace

En marxa la distribució d’El Gratis per les comarques

• En marxa la distribució de la primera quinzena de l’any d’EL Gratis per l’Alcoià i les comarques del voltant, entre elles, El Comtat, La Vall d’Albaida i l’Alt Vinalopó. • A partir d’avui, milers de lectors poden gaudir les últimes notícies i la informació més candent dels últims quinze dies.

En marxa la distribució de la primera quinzena de l’any 2018 d’El Gratis per l’Alcoià i les comarques del voltant, entre elles, El Comtat, La Vall d’Albaida i l’Alt Vinalopó.

A partir d’avui, milers de lectors poden gaudir les últimes notícies i la informació més candent dels últims quinze dies, així com reportatges i entrevistes en profunditat.

Entre aquestes, podem destacar, com no pot ser d’altra manera, la imminent arribada dels Reis Mags, notícies nadalenques i altres entranyables festes locals pròximes, com són la Fireta de Sant Antoni de Muro i la cavalcada del Rei Pàixaro de Biar.

En referència al Nadal Alcoià, hem parlat amb el regidor de Cultura d’Alcoi, Raül Llopis, qui ens comenta totes les seues novetats, a més de valorar la polèmica que s’ha propiciat entorn dels patges.

Però, a més de la il·lusió i la màgia que envolten aquests dies, hem d’aterrar en la realitat i parlar d’altres temes. Un d’ells és la violència de gènere. I ho fem de la mà de professionals de la matèria: l’associació alcoiana ACOVIFA, qui ens ofereix una anàlisi de l’actualitat i algunes claus per a lluitar contra el problema des de casa, els carrers, les escoles i les institucions.

Per altra banda, cal recordar que els lectors d’El Gratis tenen l’oportunitat de conéixer els comerços, professionals i serveis de referència de les comarques.

Si en voleu un exemplar d’El Gratis, tan sols heu de demanar-ho a la papereria, per 1 €, o gratuïtament a qualsevol comerç col·laborador.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *