foradia barnasants

‘Ja puja’ cartell d’Alcoi per la Cavalcada de Reis 2017

• Vicent Ramón Pascual Giner ha guanyat el concurs del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis 2017 • El guanyador obté un premi de 1.100 euros de l’import de la qual es deduirà la quantia que fiscalment corresponga

cartell-cavalcada-2017jurat

Vicent Ramón Pascual Giner ha guanyat el concurs del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis 2017. El jurat ho ha tingut molt difícil i ha triat 5 cartells, després ha votat seguint les bases i a més del guanyador hi ha 2 cartells més com a mencions especials.

60 obres han estat presentades després de vàries rondes han quedat 5 finalistes, guanyant Vicen Ramón Pascual amb l’obra “Ja puja” amb 85 punts, també són menció especial, Javier García Molina amb 66 punts i Aranzazu Pastor Morant amb 56.

El criteris que el jurat ha puntuat són: aspectes relatius a la tècnica utilitzada, colors emprats, composició, simetria matemàtica, tipografia, originalitat i presentació. Amb les obres presentades es muntarà una exposició.

cartell-cavalcada2017Vicent Ramón Pascual Giner és de Bocairent, on va nàixer 17 de maig de 1979 i va estudiar disseny a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Exerceix la professió de dissenyador gràfic des de l’any 2000. El 2003 crea el seu propi estudi de disseny a Bocairent (València), on desenvolupa projectes d’entorn gràfic com el cartellisme, disseny editorial, identitat corporativa, il·lustració, senyalització i publicitat. La seva activitat se centra en àmbits culturals, institucionals, lúdics i empresarials. Habitualment realitza la imatge de festes folklòriques, festivals i esdeveniments culturals.

L’autor ha guanyat més de 70 premis en concursos de cartells., destacant entre d’altres el Primer premi en el concurs de disseny gràfic de l’Institut de Cultura Juan Gil-Albert de la Diputació d’Alacant en 2010 i 2005 o el Cartell seleccionat per a la Fifth International Triennial of stage pòster de Sofia (Bulgària) el 2007, també el cartell Falles de València 2015.

El jurat format per Lorena Macías Reig, Professora de la Secció de Teoria i Pràctica de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, Eduard Corbí Cabrera, director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Margarita Valor Valor, Directora Acadèmica del Grau d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de productes del Campus d’Alcoi de la UPV, Salvador Sellés Joan, Professor d’Arts Plàstiques de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi i Ignacio Trelis Sempere, pintor i Assessor Artístic de l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi. amb Mar Miró Serra, funcionària de l’Ajuntament d’Alcoi que ha actuat com a secretària i Raül Llopis i Palmer, regidor de Festes, que ha actuact com a president.

 

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *