foradia subscriutegrat

Pep Sellés: “Espere que es porten bé, perquè si no, posaré eixes cartes darrere i els que es porten bé estaran davant”

Parlem amb l'Ambaixador Reial: "Ja conec als Reis, tenim contacte. Jo soc el que portaré les cartes"

En la vesprada del 4 de gener, als carrers d’Alcoi es respira emoció i il·lusió gràcies a l’arribada de l’Ambaixador Reial. L’actor de l’Alqueria Blanca i Desenterrats serà l’encarregat de posar-se en la pell d’aquest personatge i llegir el text preparat per Lucia Gadea. Sellés confessa que: “Em va telefonar Carolina Ortiz, i em va fer molta il·lusió, perquè és una cosa que has vist des de menut, i la veritat és que no ho esperava. Si que és cert que la gent que ens dediquem a açò ho tenim un poc més fàcil, però en realitat no ho esperava”.

El que es posarà en la pell d’aquest volgut personatge comenta que ja ha estat assajant i no ha volgut avançar res sobre el text de Gadea: “Qui vinga el dia 4 ho passarà molt bé escotant-ho. Això és tot el que puc dir”, i confessa que no està nerviós per eixe dia, que vol viure’l i emocionar-se: “Continue treballant i tinc gravacions, però m’he reservat eixos tres dies. Entenc que algú que no es dedica a l’actuació estiga més nerviós, però jo ho he pres com una funció, així que estic tranquil i supose que eixirà bé”. A més, destaca la tornada a la normalitat als actes de la trilogia del Nadal, i assegura que de segur que els carrers es omplen de gent i d’eixa màgia tan característica d’aquests dies.

Pep Sellés en aquest Nadal té un lloc privilegiat i ens ha contat un secret: “Ja conec als Reis, tenim contacte. Jo soc el que portaré les cartes”, i afegeix que: “Espere a tot el món el dia 4, i espere que es porten bé, perquè si no, posaré eixes cartes darrere i els que es porten bé estaran davant”.

Font: Belén Rivas./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *