foradia subscriutegrat

Lluís Vidal donarà veu a l’ambaixador reial i Dani Moltó escriurà el Ban

• La Penya Fontilles, la filà Llana, i l’Escuderia Piston seran les entitats encarregades d’acompanyar a Ses Majestats • L'historiador alcoià i subdirector de l'IES Pare Vitòria, Lluís Vidal, serà la veu de l'Ambaixador Reial

lluis-vidal

El Nadal alcoià entra ja en la recta final dels preparatius que tots els anys fan somiar a milers de menuts i grans amb la seua màgia.

Ja sabem quines seran les entitats i persones que aquest any, acompanyaran presencialment l’arribada de Ses Majestats i del seu Ambaixador Reial, treballant pe a què els paquets a lloms dels patges arriben a tots els balcons alcoians.

L’historiador alcoià i subdirector de l’IES Pare Vitòria, Lluís Vidal, serà la veu que el dia 4 de Gener a boqueta nit ens donarà el Ban Reial, convidant-nos a depositar les nostres cartes amb desitjos i regals en les burretes preparades com cada any, per arreplegar aquests somnis i pujar-los al Campament Reial de la Mariola.

daniel-moltoUn Ban que estarà escrit des d’orient pel periodista alcoià, Daniel Moltó, (Alcoi, 1973) és periodista, llicenciat en Comunicació Audiovisual i Filologia Anglesa.

Ses Majestats també necessitaran, com cada any, l’ajuda d’una entitat alcoiana que es fa responsable d’un Rei i tota la seua cort, treballant intensament perquè tot isca perfecte. Enguany, estaran acompanyats per la filà Llana, Escuderia Piston i la Penya Fontilles.

Raül Llopis, regidor de cultura, destaca l’alta participació social d’Alcoi, ciutat del Nadal: “la festa del Nadal és fruit de la participació desinteressada, una participació ciutadana de milers de persones i volem agrair a totes elles la seua feina i dedicació.  Tots els anys, rebem desenes de nous grups i associacions interessades a posar el seu granet de sorra”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *