Foradia elgrat

El cartell de la Mostra de Teatre d’Alcoi 2017 el signa Pep Sellés

• Pep Sellés ha sigut l’artista encarregat de realitzar el cartell • A sis mesos vista el cartell de la Mostra, és el senyal visible de que ja està en marxa aquesta edició 2017 • Tenim davant un cartell per a la Mostra atractiu

Pep Sellés ha sigut l’artista encarregat de realitzar el cartell anunciador XXVII edició de la Mostra de Teatre. La imatge de la Mostra ix des del cor mateix de la professió. Perquè Pep Sellés, és actor i dissenyador alhora i té un estil propi.

Tenim davant un cartell per a la Mostra fresc, atractiu i molt teatral. El director de la Mostra, Miquel Santamaria molt satisfet “hem arrancat amb bon peu la Mostra 2017″.

A sis mesos vista el cartell de la Mostra, és el senyal visible de que ja està en marxa aquesta edició 2017. L’elecció de l’autoria del cartell,  atén a la varietat d’estils i de creadors. La col·lecció ja és important amb 27, tantes com edicions, i els darrers anys, si feu memòria, Assad Kassab, Jordi Vila, Núria Fuster i, ara, novament un alcoià però, a més, gent de teatre.

Curiosament, en aquest cas no es tracta d’un actor que fa “altres coses”, sinó d’un dissenyador que s’ha posat a ple rendiment a dalt de l’escenari: amb La Dependent, amb Tirisiti, amb televisió, amb tot un seguit de projectes i registres de treball tan variats com pugam imaginar.

A l’Assemblea de la Red Espanyola de Teatres Públics, Circuits i Festivals, reunida a Madrid, “es va poder fer un tast, amb èxit, de la resposta al cartell que hui presentem oficialment a Alcoi”.

Per altra banda, fa pocs dies s’ha tancat la recepció de propostes, amb més de tres-cents espectacles i muntatges que volen participar en la Fira d’Arts Escèniques valenciana, la Mostra d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *