foradia subscriutegrat

Tot preparat per la cursa de Sant Silvestre a Agullent

• 26 de desembre tindrà lloc a Agullent la Sant Silvestre • El premi a la millor disfressa grupal consisteix en 150€ • La cursa popular acabarà amb una xocolotada•

El proper dilluns 26 de desembre tindrà lloc a Agullent la Sant Silvestre, que com en anys anteriors premiarà a les persones corredores més ben disfressades. La inscripció ja està oberta a la Casa de la Cultura, i una hora abans de la cursa també es podran formalitzar inscripcions a la mateixa plaça.

La cursa popular començarà a les 18h des de la plaça Major i en acabar hi haurà una xocolatada per a tots els participants. La Sant Silvestre compta amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Agullent.

Segons ha explicat Josep Vicent Espí, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent, es té previst repartir tres premis entre tots els participants. El premi a la millor disfressa grupal consisteix en 150€, el premi a la millor disfressa individual és un carnet de piscina individual, i per aquells que es disfressen en coordinament amb la família hi ha un premi d’un carnet familiar per a la piscina.

 

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *