foradia pressupostparticipatiualcoi

PSOE, PP i C’s permeten que la taronja sud-africana desplace la valenciana 

• La taronja sud-africana està desplaçant els cítrics locals valencians • “Ja estan causant una autèntica ruïna al camp valencià” • La nostra cultura citrícola, que forma part del paisatge i la identitat del País Valencià, puga desaparèixer per complet.

La taronja sud-africana està desplaçant els cítrics locals valencians gràcies a un tractat internacional amb els països del sud d’Àfrica que així ho permeten.

El tractat que ha permés que durant mesos el mercat europeu haja estat envaït per taronges africanes ha estat aprovat majoritàriament amb vots del Partit Popular Europeu, el Partit Socialdemòcrata Europeu (al qual pertany el PSOE) i l’Aliança Liberal (on s’integra Ciudadanos).

La portaveu d’Esquerra Unida a l’Europarlament, Marina Albiol, denúncia la hipocresia i el doble discurs que sostenen el Partit Popular i el Partit Socialista respecte a la protecció del sector citrícola valencià: “mentre que al nostre país sostenen que els fan costat i que atenen a les seues reivindicacions, a l’Europarlament no han fet absolutament res per aturar”.

La Unió de Llauradors ha tornat a denunciar fa uns dies el problema que suposa per al territori les conseqüències d’aquest tractat, conseqüències que “ja estan causant una autèntica ruïna al camp valencià”.

Ells seran els responsables de que en uns anys la nostra cultura citrícola, que forma part del paisatge i la identitat del País Valencià, puga desaparèixer per complet”, avisa Albiol en referència a PP, PSOE i C’s.

Albiol recorda que si de veritat PP, PSOE i Ciudadanos tingueren voluntat de defensar els interessos del nostre sector agrícola, deurien haver evitat l’aprovació provisional del tractat.

Finalment l’eurodiputada conclou dient que ara encara es podran posar en marxa clàusules de salvaguarda, i fins i tot no ratificar el tractat per part de l’Estat espanyol; “però gran part del mal ja l’han fet, gràcies a l’habitual paper de seguidisme dels grans interessos comercials que acostumen a representar a l’Eurocambra”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *