lasarga mediamborganica

Guanyar critica la “desastrosa gestió” de prevenció del temporal pel Govern

• És alarmant que fins al dijous a la nit el Govern no reaccionara • Demanant al Govern que tinga com a prioritat el manteniment adequa.

Guanyar afirma que la previsió i la gestió del temporal per part del Govern ha sigut “com a poc, desastrosa”. Principalment tenint en compte que les previsions meteorològiques van avisar amb antelació i contundència del temporal que venia cap a Alcoi.

La portaveu Vicky Llàcer afirma queaquesta falta de previsió es corrobora quan el mateix divendres el regidor de Seguretat Raül Llopis afirma en ràdio que el temporal ens ha pillat ‘en el pas canviat’”.

En concret, des de la plataforma assenyalen que és alarmant que fins al dijous a la nit el Govern no reaccionara per tal de sumar i augmentar esforços i personal per a la neteja de carrers.

Se suposa que el leitmotiv del Govern del PSOE és la bona gestió, però s’ha demostrat que en aquest cas, la gestió ha sigut pèssima”, afegeix Llàcer.

Les conseqüències del temporal han demostrat quela falta de manteniment de la ciutat és palmària, no sols per part de l’administració local, sinó també per part d’administracions superiors, que no tenen a Alcoi com una prioritat, com s’ha vist amb el pont de Fernando Reig, però a les quals no se’ls pressiona i se’ls exigeix per part de l’Ajuntament el manteniment mínim necessari”.

Per aquests motius Guanyar conclou demanant al Govern que tinga com a prioritat el manteniment adequat per a Alcoi i que exigisca a les administracions superiors que actuen també, de forma continuada i programada.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *