foradia pressupostparticipatiualcoi

Calendari gratuït i inauguració de l’exposició de Joan Valls

• L'Ajuntament ha imprès 1.000 calendaris i es pot aconseguir un exemplar per persona a la Tourist Info. • Avui divendres és també la inauguració de l'exposició col·lectiva '100 vegades Joan Valls'.

L’Ajuntament d’Alcoi continua endavant amb la programació de l’Any Joan Valls.

Avui divendres ja estarà disponible el calendari que ha elaborat la regidoria de cultura amb fotografies i poemes del reconegut poeta alcoià per a repartir-lo entre els veïns de la ciutat. L’Ajuntament ha imprès 1.000 calendaris i es pot aconseguir un exemplar per persona a la Tourist Info.

El calendari està elaborat tant amb fotografies d’arxiu com altres que li va fer el fotògraf Xavi Terol, i s’ha fet una composició d’imatge i poesia, amb textos seleccionats pel poeta Manel Rodríguez.

Podem veure a Joan Valls en tots els aspectes més artístics i públics de la seua vida: recitant poemes, com músic, reunit amb col·legues, votant en unes de les primeres eleccions democràtiques, en la inauguració del seu carrer o en l’exposició d’homenatge que se li va fer en 1987.

Pel que fa als poemes, Manel Rodríguez ha tret textos obres com: “Anys i paranys”, “les roses marginals”, “Breviari d’un ermità urbà”, “Quadern Vermell”, “Sonets de la fita obscura” i “Versos a Sara”.

Avui divendres és també la inauguració de l’exposició col·lectiva ‘100 vegades Joan Valls’ amb obres de Neus Bou, Rafa Calbo, Rafa de Corral, Rubén Fresneda, Elena Martí, Verónica Ortuño, José Antonio Picazo, Fernando Rincón i Pau Sellés Alòs. Aquesta mostra està a la Capella de l’Antic Asil, ubicada al Camí 42. Tindrà lloc a les 20 hores i estarà amenitzada per l’Orquestra Simfònica Alcoiana.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *