foradia cdturisme

L’Ajuntament bonifica amb un 5% els rebuts de vehicles, guals i brossa

• Usuaris que tinguen domiciliats tots els seus rebuts • És important que els ciutadans coneguen les bonificacions

El Govern Municipal va aprovar l’any passat una proposta que permet als ciutadans reduir un 5% els seus impostos amb la bonificació del 5% de la quota dels rebuts dels padrons de vehicles, guals i brossa.

En concret, la bonificació afecta a aquells usuaris que tinguen domiciliats tots els seus rebuts i autoritzen el càrrec conjunt el 10 de març i, sempre, que almenys un dels rebuts acumulats siga el de la taxa de la brossa.

L’augment de sol·licituds per acollir-se a aquest descompte ha estat de 407 en brossa, 176 en vehicles i 31 en guals. Fins a l’any passat, s’establia una bonificació del 2% de la quota de vehicles i brossa, amb aquesta opció, s’ha passat del 2 al 5%.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, recorda que és important que els ciutadans coneguen les bonificacions a les quals poden acollir-se i amb aquesta mesura que hem impulsat des del Govern Municipal.

Recordem que la domiciliació cal demanar-la, per escrit, al Departament de tributs per a actualitzar les dades i després presentar la sol·licitud en el Registre de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *