foradia subscriutegrat

Amalia Payà valora els Pressupostos Municipals 2017 d’Alcoi

• Els pressupostos aprovats són continuistes i poc ambiciosos.

Els Pressupostos Municipals del 2017 han sigut finalment aprovats per l’Ajuntament d’Alcoi: seran vora 55 milions d’euros els que es destinen a diferents projectes que es duran a terme durant l’any. A continuació, Amalia Payà realitza una valoració.

– El PP ha votat contra l’aprovació dels Pressupostos Municipals del Govern, per què?

Els pressupostos haurien d’anar lligats a una estratègia formulada pel govern de la ciutat que permetera desenvolupar un projecte de ciutat prèviament consensuat. Els pressupostos aprovats són continuistes i poc ambiciosos, sense cap projecte il·lusionant que revertisca el procés de decadència de la ciutat.

– Malgrat tot, destacaríeu algun aspecte positiu?

Podríem destacar la presència de partides destinades a la reobertura del Centre d’Art d’Alcoi (CADA) i al projecte de la poma de Rodes en el qual, des del Partit Popular, hem proposat que es convertisca en un espai tecnològic. Per a poder realitzar aquestes inversions es necessitarà un important suport financer d’altres administracions, per al que serà necessari dur a terme una bona labor.

– Quines propostes haurien d’integrar?

Més aviat diríem que propostes no haurien d’incloure: des del PP sol·licitem que la partida de 200.000 € destinada a la constitució d’una empresa pública es destine al manteniment ordinari d’infraestructures i vies públiques.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *