foradia ivace

El PP convoca a les entitats culturals i esportives d’Alcoi

La reunió tindrà lloc a la seu de la Societat 'El Trabajo'. • La cita tindrà lloc dijous que ve, dia 12 de febrer, a les 20'00 hores, a la seu social de la Societat El Treball. • La reunió servirà per a donar a conéixer el contingut de la Llei de Mecenatge.

rafa-miro

Rafa Miró./

El president del PP d’Alcoi, Rafa Miró, ha organitzat una trobada de treball per reunir-se amb el món de la cultura i l’esport amb la finalitat de donar a conéixer la recentment aprovada Llei d’Impuls de l’Activitat i de Mecenatge Cultural a la Comunitat Valenciana.

La cita tindrà lloc dijous que ve, dia 12 de febrer, a les 20’00 hores, a la seu social de la Societat ‘El Trabajo’.

L’objectiu de la reunió està en funció d’explicar el contingut de la Llei als diferents col·lectius i entitats d’Alcoi que poden beneficiar-se directament de l’aprovació de la mateixa. En aquest sentit, la Llei inclou novetats i modificacions en les deduccions de l’IRPF i l’Impost de Donacions, la qual cosa reporta importants beneficis per a l’àmbit sectorial de la cultura i l’esport d’Alcoi.

Des del PP estan convidant a aquesta jornada tant a les entitats culturals i esportives d’Alcoi, com a diferents particulars i professionals que des del PP entenen poden estar interessats en la informació que allí s’expose.

L’acte comptarà amb la presència de la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Julia Climent, el director general d’Universitats, Felipe Palau, la diputada autonòmica, Trini Miró i del mateix president dels populars alcoians, Rafa Miró.

Cal recordar que va ser la diputada alcoiana, Trini Miró, qui va defensar en Els Corts Valencianes la tramitació de la Llei de Mecenatge.


ajualcoi

Una resposta de El PP convoca a les entitats culturals i esportives d’Alcoi

  1. Un a qui no han convidat ha dit:

    Té gràcia, sóc responsable d’una entitat cultural d’Alcoi, amb més de trenta anys d’existència, i m’assabente de la convocatòria per este article. Deu ser que la meua entitat no és afí al pp i per això no ens han invitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *