lasarga ajualcoitel

Aprovats els pressupostos 2017 de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

• El pressupost ascendeix al voltant de 490.000 € • Contracte del Servei de Transport Universitari amb la Mercantil Automòviles la Alcoyana S.A

La Mancomunitat de Municipis de L’Alcoià i el Comtat va aprovar per unanimitat el Pressupost General per a l’exercici 2017 en sessió plenària del passat 7 de Febrer.

Aquest any el pressupost ascendeix al voltant de 490.000 €, dels quals 90.000 € van destinats al Plà de Competitivitat Turística que es desenvoluparà durant l’any 2017 entre la Mancomunitat, La Diputació d’Alacant i L’Agència Valenciana de Turisme.

A aquest plenari, s’ha prorrogat per un any més el contracte del Servei de Transport Universitari amb la Mercantil Automòviles la Alcoyana S.A.

S’ha manifestat la conformitat amb la mutació demanial subjectiva del bé immoble del municipi de Muro a favor de la Mancomunitat de L’Alcoià i el Comtat per a la prestació del servici de recollida i custòdia d’animals abandonats.

Entre els diversos punts d’aquest pressupost, destaquem el nou servei creat per als emprenedors de les nostres comarques: L’Agència Impuls a l’Emprenedor i l’Empresa comarcal.

També es destaquen les aportacions a activitats culturals i la promoció econòmica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *