foradia cdturisme

Julia Company assessorarà a la Mancomunitat per obtindre fons europeus

L'experiència de l'IVACE servirà de guia per a la Mancomunitat, que desitja optar a aquestes línies per a desenvolupar projectes en aquestes comarques.

L’alcoiana Julia Company, Directora general del IVACE, ha rebut aquesta setmana a València a Manolo Gomicia, president de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat amb la intenció de tractar diversos assumptes relacionats amb ambdues entitats.

La demanda principal per part de la Mancomunitat al IVACE és obtenir assessorament en la complicada tasca administrativa de tramitar ajudes europees i especialment amb la verificació d’aquestes, per la complexitat administrativa a Europa.

Cal recordar que més del 80 per cent del pressupost de l’Institut Valencià de la Competitivitat empresarial (antic IMPIVA, IVEX, SEPIVA i Energia) es nodreix de fons de la Unió Europea que posteriorment es destinen a ajudes i inversions relacionades amb la innovació.

Segons Julia Company, la Conselleria d’Economia i el IVACE estan al servei de qualsevol entitat de la Comunitat. Hem rebut la petició de la Mancomunitat i hem accedit a col·laborar de manera estreta perquè aqueixos diners de la Unió Europea puga arribar a les empreses de les comarques de l’Alcoià i El Comtat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *